Nu är semestern snart slut…

Om ca en vecka kommer det se helt annorlunda ut, då blir det läsglasögon, block, pennor, datorer och ”huvudet på skaft”

     

Blommorna kommer att sakna mig 😦

..och jag kommer att sakna lilla Ester

     

I veckan var vi på Slättarps gård – ett ställe som man måste besöka, jättemysigt! Här kan man äta lunch eller bara ta en kaffe eller glass, dvs ta en paus ifrån stan! 

Kolla här: http://www.slattarpsgard.se/

Nu har vi gått så långt så vi fick lite skoskav och ont i fötterna, dags att olja in dom 🙂

Om yorkarisimremarken

Vi är två yorkshireterrier som vet ganska mycket om omvärlden och även världen, man har ju varit med ett litet tag, vi vet hur matte och husse skall behandla oss och gör dom inte det på rätt sätt så kanske vi visar vår "terrierinstinkt" - man kan aldrig veta :) Vi kommer ifrån kända uppfödare när det gäller vår ras men vi gillade inte riktigt det långa håret och papiljotter med mera, vi trivs faktiskt mycket bättre så här - lite busiga och med lite go i oss! Här kommer Snobben ifrån: http://www.hemsida.net/lexbydals/ och Dennis kommer ifrån: http://www.careaboutskennel.se/ Ja, så är det :)
Detta inlägg publicerades i Blommor, Diverse, Lilla trollet, Lunch, Mat, Pernilla, semester, Snobben o Dennis, Sommaren 2012 och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu är semestern snart slut…

  1. Ha ha så söta små fossingar 😉
    Och trevligt har ni haft det med fint väder och allt.

    Hälsningar
    Yohanna

  2. Åse skriver:

    Så mysigt ni haft , ja snart börjar allvaret igen 1,5 kvar på semestern som jag tyckte började precis ! Ha en fin fredag ! Kram på dig

Lämna en kommentar